Заплаши, че ще ме подпали

Още преди да се омъжа, настоящия ми съпруг изпадаше в безпаметни агресии, когато ситуациите показваха,че аз съм права. Направо полудяваше. Дразнеше се , когато го предупреждавах за различни опасности, които той така и не избягваше, само защото аз го бях казала.
След брака нещата взеха направо катастрофичен обрат. Преди няколко седмици купи кола, едно Ауди, което бе разбито отвсякъде. Опитах се преди това да му подскажа да не хвърля парите на вятъра, но както се досещате, той направи точно обратното.Колата вървя два - три дни и показа такива дефекти за поправката, на които щяха да отидат толкова пари, за колкото бе я купил.Беше ми писнало непрекъснато да предугаждам резултат, за които той да не чува.
Това бе капакът. Във времената, когато трябва да се харчи разумно, за да има що-годе нормален живот, той се държи безотговорно. Сумата за ремонт бе доста сериозна и аз предложих, колата по-добре да не се кара извено време, докато стабилизираме финансовото си положение. На това мое предложение мъжът ми побесня и започна да ме удря с все сила по лицето. Олюлях се, паднах и си контузих ръката.Сърцето ми се свиваше не само от физическата болка, но и от жестокостта, която виждах в очите му.Той ме удряше със съзнанието ,че ми нанасяше ужасна болка, но продължаваше. Когато реших да викам за помощ, с надеждата да спре, той ми запуши устата.С другата ръка взе телефона го насочи към мен. Но нещо го спря и го запрати на пода и ме пусна.Изтича и донесе спирт за горене, поля с него телефона и с запаката го запали. Обезумях. Започна да ми крещи, че ако продължавам да се оплаквам и да мрънкам -и мен ще запали така.
Имаме дете, което е на 3 годинки, по време на случката беше при майка ми.
Ако го напусна не зная дали бих могла да се справя сама с детето, но и да живея така не бих могла.
Търся съветите Ви. Ако има жени с подобно на моето положение, нека споделят как се справят.
Нора


Етикети: , ,

3 коментара по “Заплаши, че ще ме подпали”

  1. Виргиния казва:

    Това, за което разказваш ми се случва и на мен. Често получавам шамари , особено в случайте, когато се оказвам права за нещо, а мъжът ми е сгрешил. Ненавижда да не е прав и ако се случи да му повторя, че не е прав стават големи скандали в къщи, завършващи с шамари.

  2. Lili казва:

    Някоя от вас дали се е обръщала към органите на реда за помощ?

  3. Svobodna казва:

    Опитвала ли си да поговориш с него? Да го предразположиш да излее онова, което е в него и го кара да се държи така зверски?

Вашият коментар